Hvidvinshollandaise

Hvidvinshollandaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SaucerRet : Saucer - Ægte saucer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Anders

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.usaltet Lurpaksmør
4 æggeblommer
4 spsk.tør hvidvin
 salt
 hvid peber
 fiskesuppe fra hvidvinsdampet pighvar
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde ved svag varme og lad det stå til urenhederne er sunket til bunds. Hæld det klare smør fra - det er det du skal bruge til sovsen. Pisk æggeblommer og hvidvin over svag varme til det ikke længere lugter af alkohol og er tykt. Tag gryden af varmen og pisk det smeltede smør i lidt efter lidt. Tilsæt derefter fiskesuppe lidt efter lidt til det har en god konsistens. Smag til med salt og peber. Serveres til pighvarren.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hollandaise sauce

karakterer:
Opskriften er vist 13651 gange,
og udskrevet 311 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu