Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskefilet med sur/sød tilbehør

Torskefilet med sur/sød tilbehør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.torskefilet
1 lille dåseananas eller 0.5 frisk ananas
5 spsk.soja
5 spsk.risvinseddike
1 tsk.sambal oelek
3 peberfrugter
2 porrer
3 spsk.kartoffelmel
2 æg
 olie
4 spsk.ketchup
1 dl.tomatjuice
 sukker
 salt
 


Opskrift:

Fisken skæres i store tern. Bland 2 spsk soja, 2 spsk risvinseddike (æblecidereddike kan også bruges) og 3 spsk ananassaft (fra dåsen, men hvis du bruger frisk ananas, er det fint blot at bruge vand - der er smag nok i den friske frugt) med sambal oelek. Heri marineres fisken i køleskabet i mindst 30 min.

Tag fisken op af marinaden, sigt kartoffelmel over og vend fisken i sammenpisket æg. Steg fiskestykkerne sprøde i en wok eller på pande i ca. 3 min (kræver en del fedtstof). Tag fisken op og læg den på lidt køkkenrulle, så overskydende fedt suges væk.

Svits de hakkede peberfrugter i wok eller på pande sammen med strimlede porrer. Tilsæt ketchup, tomatjuice, samt resten af eddiken og sojaen. Lad koge op og smag til med sukker, salt, soja, eddike og ananassaft/vand. Læg fiskestykkerne og ananastern i saucen.

servér sammen med ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12311 gange,
og udskrevet 296 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Edith  -  2007-11-27 22:56:31
Sambal Oelek kan købes på glas


Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Sambal Oelek er knust chili i olie. Perfekt til alle former for gryderetter og meget andet. Du kan også bruge friske chili, men det har selvfølgelig ikke samme konsistens og styrken er anerledes. Eksperimenter! er mit bedste råd!


Inge Lise  -  0000-00-00 00:00:00
En virkelig god ret alle kan spise, også dem der ikke er så glade for fisk.


  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er sambal oelek