Pothusets fiskesuppe

Pothusets fiskesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Sheila06

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 l.fiskesuppe eller fiske bouillon
1 pakkePhiladelphia light med hvidløg og urter
1 ds.fiskeboller eller 300 g rå mager fisk i tern
0.5 citron saften herfra
 grønt drys
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Bring suppen i kog. Hvis der bruges rå fisk dampes stykkerne i suppen og tages op med en hulske. Osten smeltes i suppen. Er den for tynd kan den jævnes med lidt Maizena. Bollerne eller fisken tilsættes suppen og varmes igennem. Suppen smages til med salt, peber og citronsaft. Suppen pyntes med det grønne drys lige før serveringen. Godt brød spises til.


karakterer:
Opskriften er vist 12004 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ham der  -  2007-09-10 15:38:43
"Grønt drys" Haah :-)