Rør gæren ud i mælken, tilsæt æg og sukker, og rør derefter lidt af melet og smørret i dejen.
Ælt dejen med resten af melet, til den er lind og slipper skålens kanter, skal derefter hæve i 1 time.
Creme:
Sukker, æg og vanillesukker blandes i en lille gryde.
Rør maizenamelet ud i fløden i en lille skål, og hæld det derefter op i gryden til ægget og sukkere. Kog stille og roligt, og rør hele tiden i cremen.
Stilles koldt når den er færdig.
Når dejen har hævet og er blevet æltet igennem, laver man 12-16 boller, som man ruller ud og lægger en klat creme og et lille stk. mørkt chokolade på, og ruller bollen sammen, så der ikke er nogen huller hvor fyldet kan komme ud.
Bollerne pensles med æg og bages ca. 20 min, til de er lysebrune.
når de er afkølet pyntes med lidt smeltet chokolade(lyst evt.) og mini m&m.