bland kødet med salt og lad det hvile i 5 min. Ibland de øvrige ingredienser, men slut af med melet. lad farsen trække i ca 30 min.
Steg frikadellerne ved middel varme i 2-3 min på hver side til de er færdige.
Tips:
Tips: Man kan komme farsen i en form og bage den i 45-60 min ved 200 grader for en variation.
Man kan bruge salattern i stedet for feta og 3 æggehvider i stedet for 2 æg for at få et mere fedtfattigt resultat.
Server med brød, rissalat og en lækker dressing (evt. tzatziki)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(7 stemmer)
Opskriften er vist 12548 gange, og udskrevet 336 gange.
Kommentarer
- 2020-10-27 16:01:01 alt for saltet - skulle have fulgt min mavefornemmelse og doseret 2 tsk i stedet for 2 spks
Henrik - 2012-01-14 20:42:08 De smager okay, men man kunne måske med fordel tilføje nogen krydderier i opskriften;-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider