Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Weis' huus (new zealand) øllebrød

Weis' huus (new zealand) øllebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Brødsupper

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : New Zealand

New ZealandIndsendt af : bjorn weis

Indsendt :



Ingredienser:
 Mørkt rugbrød
 Vand
 Maltøl eller hvidtøl
 Citronskal
 Sukker
 
 Æggeblomme(r)
 Sukker
 Vanillesukker
 Evt.fløde
 
Opskrift:
Brødet sættes i blød i vand og øl, gerne natten over. Koges herefter til en passende konsistens; tilsæt mere vand om nødvendigt. Smag til med citronskal og sukker. Ved serveringen røres æggeblomme(r) hvid og skummende med sukker. Tilsæt gerne lidt vanillesukker for større effekt. Hvis det skal være rigtig fint, f.eks. hvis dronningen kommer på besøg, serveres også fløde til øllebrøden.

Tips:

Det er anretningen og serveringen som er det vigtigste ved denne opskrift og den er nok ikke egnet for folk som er på slankekur! Det er min erfaring at danskere som ellers ikke bryder sig om øllebrød kan lide den hvis den bliver serveret på denne måde. I New Zealand kan man ikke købe ’rigtig dansk’ rugbrød, så man må bage det selv. Prøv at se min opskrift under ’brødbagning’.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Øllebrød

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 8862 gange,
og udskrevet 105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

keld  -  2011-02-18 18:28:34
ville være dejligt med lidt mængde mål af de ting der skulle bruges men den blev nu god nok ved hjælp af lidt gætteri

trine  -  2008-04-24 01:13:29
jeg trode ikke at nogen mensker spiste øllebrød mere men så prøvede jeg den her og den er alså bare fantastisk go