Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Klassisk Fransk Chokolademousse

Klassisk Fransk Chokolademousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Malene

Indsendt :



Ingredienser:
225 g.God mørk chokolade
50 g.blødt smør
9 æggehvider
125 g.flormelis
6 æggeblommer
 
Opskrift:
Smelt chokoladen langsomt i en skål i vandbad. pisk den sammen med det bløde smør i en stor skål. Pisk æggehviderne skummende med en håndmikser. Tilsæt en spsk. flormelis uhog fortsæt med at piske på lav hastighed. sår sukkeret er opløst forøges hastigheden til det højeste. Når æggehviderne er stive, drysses den resterende mængde sukker forsigtigt ud over hviderne. hvis sukkeret tilsættes for hutigt kan hviderne miste deres bæreevne og blive tynde. Pisk videre til æggehviderne er faste elastiske. Pisk æggeblommerne let og vend dem forstigtig men grundigt i. Vend dernæst 1/3 af denne blanding i chokolade/smørmassen. Brug en dejskraber med skaft og bland hurtigt massen ved at vende fra midten og ud mod skålens side samtidig med at skålen drejes. Tilsæt resten af hviderne. Bland til den er ensartet. Hæld massen i en skål eller potionsglas og sæt den tildækket i køleskabet.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6970 gange,
og udskrevet 114 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu