Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spansk Omelet

Spansk Omelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : Mille Jensen

Indsendt :


Spansk Omelet, billede 4 Spansk Omelet, billede 1 Spansk Omelet, billede 2 Spansk Omelet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 store kogte kartofler
1 rød peberfrugt
1 pakkebacon
0.5 stort løg
15 æg
1 dl.mælk
 Lidtrevet ost
 Lidtsmør
 
Opskrift:
Skær kartoflerne og peberfugten i små tern. Baconen klippes i små tern. Løg hakkes (meget fint). klæk ægene ud i en skål, og pisk det (med hånden) sammen med mælken.

Svits finhakket løg og peberfrugt i smøret. Hæld derfefter kartoflerne og baconet på panden og steg det. Så hælder du æggemassen på panden, rører lidt rundt og hælder mozeralla ovenpå og lægger låg på. Lad den så hvile på mellemsvag varme i 15 min.

Tips:

Der kan godt bruges mere bacon (kan stærkt anbefales!)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (49 stemmer)

Opskriften er vist 101193 gange,
og udskrevet 1302 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lucca  -  2017-01-25 19:34:47
God men prøv med champion og peproni

Johannes  -  2015-03-04 13:53:03
Ja det lyder lidt overdrevet med 15 æg!

  -  2014-09-21 16:46:08
måske 5 æg er mere realistisk

Magnus  -  2012-12-12 13:01:20
Der skal nok stå 5 æg, ellers ok

Torkild  -  2010-11-11 18:46:57
Jeg er ikke go' til at lave mad, så derfor spørger jeg: Er det rigtigt at at der skal 15 æg i retten? Det er jo en ret til kun 4 personer.

kristine  -  2009-05-04 18:52:44
rigtig god omelet, hvis man vil have noget ekstra i, kan man evt. tilsætte forårsløg.

Mig  -  2007-08-11 10:14:53
For en lidt mere fedtfattig udgave, der bestemt ikke ødelægger smagen: steg baconet først, og hæld det af panden ned på noget fedtsugende papir. Tilsæt derefter det stegte bacon sammen med kartoflerne.

Ditte  -  2007-06-13 13:40:35
Den er rigtig god og ja mere ost 100 - 200 g. Har aldrig problemer med at den brænder på, bruger en satauepande "Oliver Tefal"

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Man skal passe på at den ikke brænder på ... Ellers en rigtig god ret :-)

Sarah  -  0000-00-00 00:00:00
Der skal mer mozeralla til... 3 håndfulde! ellers rigtig god!

Kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
Mmmmm... Superlækker!

Lone  -  0000-00-00 00:00:00
God!

Kamilla  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg lavede den for min familie i for gårs... de var helt vilde! Mille - supergod ret! Har du fler?

Sussi  -  0000-00-00 00:00:00
Den er supergod - vi får den én gang om ugen. Min familie kan ikke få nok! 10 (og mer til hvis jeg kunne) herfra!!