Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ferskentærte II

Ferskentærte II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nette

Indsendt :


Ferskentærte II, billede 4 Ferskentærte II, billede 1 Ferskentærte II, billede 2 Ferskentærte II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
evt. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
1 ds. Fersken. konserves 1 dåse ferskner vejer ca. 820 gram og heraf 470 g. drænet vægt
   
Opskrift:
Mel og sukker røres sammen. Margarinen æltes ind sammen med æggeblommen. Dejen samles evt. med lidt vand. Dejen sættes i køleskab ½ time.

Dejen rulles ud og lægges i tærtefadet.

Fersknerne ligges i og resten af dejen fordeles over fersknerne. Bages i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 20-25 minutter.

Serveres med cremefraiche rørt op med lidt vanillesukker eller med flødeskum.

Tips:

Man vælger selv hvilken frugt, man vil have i, pærer smager også skønt!!!

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 46718 gange,
og udskrevet 677 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7702 (1833 kcal)
KJ pr. Pers. 1283 (305 kcal)
Vægt ialt 785 gram
Vægt pr. Pers. 130 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 981 KJ (233 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 31.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu