Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fisk i fad med karrysauce

Fisk i fad med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skærising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1200 g.kartofler
600 g.skærisingfilet
500 g.spinat
 salt
 peber
2 løg
1 porre
 olie
5 tsk.karry
3 dl.bouillon
4 dl.letmælk
3 spsk.maizena
2 æggeblommer
 


Opskrift:

Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. Kog dem, til de er næsten møre (ca. 10 minutter). Læg kartoffelskiverne i et smurt, ovnfast fad. Fordel spinaten over kartoflerne. Hvis du bruger frisk spinat, skal du regne med en større mængde. Ovenpå spinaten placeres fiskefileterne, og der krydres med salt og peber. Til saucen skæres løgene i små tern og porren i strimler. Brænd karryen af i olie, rist derefter løg og porrer sammen med. Tilsæt bouillon og halvdelen af mælken, og bring saucen i kog. Rør maizena ud i resten af mælken og jævn karrysaucen. Lad koge i 6-8 minutter ved svag varme under omrøring. Tag saucen af varmen. Pisk æggeblommerne let sammen og tilsæt en smule af den varme karrysauce til æggeblommerne, inden disse piskes i saucen. Hæld saucen over fisken og bag retten midt i ovnen ved 200° i ca. 25 min.

Servér med en grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (27 stemmer)

Opskriften er vist 23950 gange,
og udskrevet 1039 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-11-02 15:43:53
Skal fisken steges inden??? Står og skal lave mad?


Gården  -  2011-04-28 18:19:46
Saucen er efter min mening ikke super. Smagen er svær at beskrive men den passer i hvert fald ikke til min mund.


Preben Asmussen, Aabenraa  -  2007-10-22 12:34:51
Retten vinder, hvis du drysser lidt parmasanost over på tallerkenen