Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskelasange 03

Fiskelasange 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Høgh

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.mul torsk eller sej
1-2 bdt.forårsløg
10-15 cherrytomater
 Mornaysauce
 Lasangeplader (gerne frisk)
 Salt
 Hvidløgspeber Peberblanding
 Basilikum eller oregano
 olie til fadet
 
 Tilbehør:
 Flute
 Salat
 
Opskrift:
Skær fisken i mindre stykker. Skær grønsagerne i skiver. Smør fadet m. olie. Start med at ligge fisken i bunden sammen med grønsagerne, drys med krydderier og læg så lasangepladerne over. Og begynd så på næste lag. Man kan evt. hælde saucen over det midterste lag, bare der er nok til toppen. Lasangen sættes midt i ovnen i ca 30 min. ved 200 grader. VELBEKOMMEN.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7793 gange,
og udskrevet 130 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Høgh  -  0000-00-00 00:00:00
Der skulle så have stået kulmule, ellers spørg fiskehandleren. De har altid engod ide til hvilken fisk man kan bruge,