Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fiskelasange 02

Fiskelasange 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gitte

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.torsk eller sej
1-2 bdt.forårsløg
10 cherrytomater
 mornaysauce
 lasangeplader (gerne frisk)
 salt
 peber
 evt.andre krydderier (basilikum - oregano - hvidløgspeber m.m)
 olie til fadet
 


Opskrift:
Skær fisken i mindre stykker. Skær tomater og forårsløg i skiver.

Tag dit fad og smør det med olie. Start med fisken og så grønsagerne, drys krydderier på, læg så lasagneplader.

Du bestemmer selv hvor mange lag du vil have og om du kun vil have mornaysauce på øverst. Jeg plejer at have lidt i midten og på toppen.

Skal have ca.30 minutter midt i ovnen på 200 grader C.

Tips:

Du kan evt. servere salat og flute til.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10428 gange,
og udskrevet 238 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også bruge 400g kulmule. Det gjorde jeg selv, sidst jeg lavede det.