| |
|
Fiskelasange 02
Fiskelasange 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
400 | g. | torsk eller sej400 g. torsk eller sej | 1-2 | bdt. | forårsløg1-2 bdt. forårsløg | 10 | | cherrytomater10 cherrytomater | | | mornaysauce mornaysauce | | | lasangeplader (gerne frisk) lasangeplader (gerne frisk) | | | salt salt | | | peber peber | | evt. | andre krydderier (basilikum - oregano - hvidløgspeber m.m) evt. andre krydderier (basilikum - oregano - hvidløgspeber m.m) | | | olie til fadet olie til fadet | | | |
| |
Skær fisken i mindre stykker.
Skær tomater og forårsløg i skiver.
Tag dit fad og smør det med olie.
Start med fisken og så grønsagerne, drys krydderier på, læg så lasagneplader.
Du bestemmer selv hvor mange lag du vil have og om du kun vil have mornaysauce på øverst.
Jeg plejer at have lidt i midten og på toppen.
Skal have ca.30 minutter midt i ovnen på 200 grader C.
Tips:
Du kan evt. servere salat og flute til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10757 gange, og udskrevet 247 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Gitte - 0000-00-00 00:00:00 Man kan også bruge 400g kulmule. Det gjorde jeg selv, sidst jeg lavede det.
|
|