Kommentarer
Beinta - 2016-02-13 17:57:08 De kan godt fryses.
- 2016-02-06 17:10:50 Super lækkert! De var et stort hit til vores Fastelavn fest og alle vil gerne have opskrift:)
Carina - 2016-01-28 14:37:24 Nogen der ved om man kan fryse dem ned?
Tina - 2015-01-25 15:26:40 De er rigtig gode, men de er bedst uden fløskum synes jeg
Marianne - 2012-11-05 16:46:30 Rigtig gode :-)
susanne - 2012-08-22 21:10:34 penslede med æg både ovenpå og under. ikke en dråbe creme kom udenfor :)
Maria - 2012-02-20 22:20:00 Et lille råd er at man kan fugte kanten med lidt vand, inden man lukker dem, så holder de bedre sammen og cremen løber ikke ud under bagningen.
Flohra - 2012-01-28 18:36:23 De er helt fantastiske
- 2011-02-19 12:52:14 De er super gode... MUMS! Og et lille Tip kunne være at putte mamelade i, man skal bare først jenvne det lidt med merizena... Så det bliver der i!(:
Kristiane - 2011-02-19 09:02:02 De er utrolig gode. Jeg har lavet dem til min familie og vi elsker dem! De kan varmt andbefales!
- 2011-02-17 16:45:07 Angående at give bollerne mere smag, så er der rigtig mange fastelavnsboller der er en smule kardemomme i - det syntes jeg hører til :-)
Lærke - 2011-02-02 16:34:11 Jeg er i gang lige nu! Jeg bruger dog færdiglavet creme, da det lige er på lager. Men nu er jeg løbet tør for magarine, så far er sendt i brugsen!:D
Kan ikke vente med at smage(:
- 2011-01-18 11:47:42 hold da op nogle lækre fastelavsboller :)
de smage bare rigtig dejlige og var nemme at lave.
jeg brugte en stang rigtig vanilie istedet for vanilie sukker, det gir lidt ekstra
jeg kunne dog godt tænke mig at gi selve bollen lidt mere smag, jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre ved den! nogen gode ideer?
jeg brugte også mere mel (ved ikke hvor meget mere, for tog det på slum), det var nødvendigt for at dejen overhovedet kunne ældes
gir den et stort 9 tal
Karl og Karen - 2010-01-29 10:36:37 Simpelthen fantastiske!! God opskrift, nemme at lave og rigtig god smag! Skulle dog bruge 10-20 gram mel mere, men det er jo ligemeget :-)
Maniza - 2009-05-11 14:16:28 Hvordan tager man et halvt æg? det er sgu da ikke sådan lige til....
Caroline - 2009-04-13 18:42:50 ..de er rigtig gode!
De er de helt rigtige man skal lave hvis det er fastelavn :D
Mig og veninden har lavet dem.. de blev spist hurtigt<3
Kristina - 2009-02-22 12:51:24 Jeg har aldrig rigtig kunne finde en rigtig god opskrift på fastelavnsboller, men hold da op, det har jeg nu! De er simpelthen perfekte, og nemme at lave! Men jeg synes nu ikke at cremen løb ud, selvom jeg ikk fik lukket helt 100 til, det blev hvor det skulle! Monster lækre, nu bliver jeg helt sikkert populær... ;o)
chriatina - 2009-02-16 16:17:46 mmm de gode.. har bare lavet 24 små..:)
- 2009-02-15 20:06:07 Der skal ikke bruges mere mel.. det er meningen at dejen skal være så klistret, så man kan lukke bollerne... Husk at pensle dem inden bagning..
-__-' - 2009-02-12 15:57:51 husk at lukke dem godt til :)
fastelavns fastrene;b - 2009-01-18 13:19:32 ejj hvor er de nemme at lave! umm hvor vi glæder os, som små børn til at smage dem!! der er dog fejl i opskriften, under cremen..
vi takker den person der har sendt denne dejlige opskrift ind!! du er vores gud!!;)
Emilie. - 2008-02-03 12:14:57 De er gode, men de kunne godt bruge nået mere mel og når jeg siger nået mener jer meget...
Kadir - 2008-02-02 15:43:03 Enkelt og nemt. Ingredienserne ligger i skabet, ingen bøvl med at hente noget i den nærmeste supermarked. :)
Maj - 2008-01-27 13:50:45 Super gode klassiske fastelavnsboller. Smager som sådan nogle skal smage med en god hjemmelavet vanillecreme.
jane - 2008-01-25 20:04:13 hvordan får i cremen til at blive i bollerne, jeg er altid så uheldig at cremen ligger rundt om bollerne i bradepanden
smuke mig.. - 2007-12-14 16:05:35 det ser gode ud og min lillebror er vilde med dem smager bare supergodt
Michelle - 2007-02-05 15:07:50 de er virkelig gode - men du kan ogs købe kremen hvis du nu allerede har pulver creme.... husk at lukke dem helt ellers er der intet tilbage..
|