Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ristet kulmule med skind serveret på majsfrikassé med ristede valnøddekerner og purløgsvinagrette

Ristet kulmule med skind serveret på majsfrikassé med ristede valnøddekerner og purløgsvinagrette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Højtid: Skt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kulmulefilet
4 danske majskobler
 olivenolie
1 bundtpurløg
0.5 rødløg
50 g.valnød
2 spsk.hvidvinseddike
 salt
 peber
 


Opskrift:

Majsfrikassé:
Majskolberne renses og koges i ca. 6 min. i letsaltet vand. Efter endt kogning køles kolberne af i koldt vand. Kernerne fra 2 af kolberne skæres af og blendes med 2 spsk olivenolie, lidt salt og peber. Tilsæt herefter 1/2 bdt finthakket purløg og 1/2 hakket rødløg, og varm firkasséen igennem Smag til med salt og peber.

Ristede valnøddekerner:
Kernerne vendes i lidt olie og ristes på en pande i et par minutter.

Purløgsvinagrette:
1/2 bdt purløg, 2 spsk hvidvinseddike, 3 spsk olivenolie, salt og peber blendes, til vinagretten får en cremet konsistens.

Ristet kulmule med skind:
Kulmulen skæres i portionsstykker, ridses på skindsiden med en skarp kniv og krydres med salt og peber. Steg fisken et par minutter på skindsiden i lidt olie på en varm pande. Skru ned for blusset og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden), indtil kødet får en mælkehvid farve. Så er kulmulen klar til servering.

Server retten med nye kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 18875 gange,
og udskrevet 463 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu