Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gullasch med kartoffelmos og Salat

Gullasch med kartoffelmos og Salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
300-350 g.strudsekød skåret i terninger
30 g.smør
1 fedknust hvidløg
1-2 tsk.mild paprika
 salt
 peber
1 ds.flåede tomater
ca. 4 dl.bouillon
 


Tilbehør:
Kartoffelmos og salat.
Opskrift:

Brun fedtstoffet i en gryde. Brun kødet heri, evt. af 2 gange. Drys hvidløg og paprika over, rør rundt. Hæld bouillon og tomater ved. Dæmp varmen og læg låg på gryden. Småkog retten ca. 60-90 min.

Jævnes med maizena-majsmel opløst i lidt vand.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gullasch



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 39402 gange,
og udskrevet 479 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu