Portobellosvampe med hvidløg og persille

Portobellosvampe med hvidløg og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christensen

Indsendt :     

Ingredienser:
6 Portobello-svampe
2 fedhvidløg
1 bdt.persille
2 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens portobellosvampene. Hak hvidløg og persille og bland det med olivenolie. Krydr med salt og peber. Fordel persilleblandingen over svampene og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15 min.

Tips:

Spis svampene varme eller kolde med brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 30457 gange,
og udskrevet 374 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-13 07:52:46
Super simpel opskrift der smager dejligt og ser godt ud. Har anvendt svampene i kombination med lammefilet og salat. Flot servering.