Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Portobellosvampe med hvidløg og persille

Portobellosvampe med hvidløg og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christensen

Indsendt :



Ingredienser:
6 Portobello-svampe
2 fedhvidløg
1 bdt.persille
2 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens portobellosvampene. Hak hvidløg og persille og bland det med olivenolie. Krydr med salt og peber. Fordel persilleblandingen over svampene og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15 min.

Tips:

Spis svampene varme eller kolde med brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23519 gange,
og udskrevet 329 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Birgitte  -  2007-01-13 07:52:46
Super simpel opskrift der smager dejligt og ser godt ud. Har anvendt svampene i kombination med lammefilet og salat. Flot servering.