Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ising i rösti med pesto og svampe

Ising i rösti med pesto og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Ising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.isingfilet
5 bage kartofler
 dild
200 g.svampe (østershatte, karl johan, kantareller)
 smørklat
1 dl.olie
1 fedhvidløg
100 g.rucolasalat
20 g.pinjekerner
20 g.parmesan
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rösti:
Skræl kartoflerne og kog dem i saltet vand sammen med en kvist dild. Når kartoflerne koger, tages de af blusset. Lad kartoflerne trække i vandet, indtil du kan tage dem op uden at brænde dig. Kartoflerne rives på et rivejern, og röstien krydres med salt og peber. På et stykke plastfolie lægges en håndfuld rösti. Ovenpå lægges isingfileter og igen et lag rösti. Pak rösti og ising sammen til en pakke, og læg den på køl i ca. 5 min. Pakkerne steges i 1/2 dl olie i ca. 5 min. på hver side, indtil de er gyldne. (Lav 4 pakker.)
Tips:
Arbejdet med röstien er lettere, hvis du har våde fingre.

Svampe:
Svampene ristes i lidt smør, indtil de er gyldne, og der krydres med salt og peber.

Pesto:
1/2 dl olie, hvidløg, rucolasalat, pinjekerner, pamersanost, salt og peber blendes.

Server evt. retten med groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7744 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu