Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lakseruller på rissalat

Lakseruller på rissalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nusnus

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.ris
2 dl.vand
 smør eller margarine
 salt
10-12 skiverlaks
1 salathoved
 
 Sauce:
2 dl.mayonnaise
1 dl.creme fraice
2 spsk.tomatketchup
1 bdt.dild
 salt
 peber
 paprika
 
 Pynt:
 Dildkviste
 
Opskrift:
1. Smelt fedtstoffet i en kasserolle og vend risene heri. Tilsæt vand og salt og lad det koge for svag varme ca. 20 min. 2. Bland saucen, men gem lidt dild til pynt. 3.Bland ris og sauce og læg det på et fad. 4. Anret salatblade og laks herpå, pynt med dildkvist. 5. Server med flûtes eller minirugbrød.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7576 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu