Lakseruller på rissalat

Lakseruller på rissalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nusnus

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 dl.ris
2 dl.vand
 smør eller margarine
 salt
10-12 skiverlaks
1 salathoved
 
 Sauce:
2 dl.mayonnaise
1 dl.creme fraiche
2 spsk.tomatketchup
1 bdt.dild
 salt
 peber
 paprika
 
 Pynt:
 Dildkviste
 
Opskrift:
1. Smelt fedtstoffet i en kasserolle og vend risene heri. Tilsæt vand og salt og lad det koge for svag varme ca. 20 min. 2. Bland saucen, men gem lidt dild til pynt. 3.Bland ris og sauce og læg det på et fad. 4. Anret salatblade og laks herpå, pynt med dildkvist. 5. Server med flûtes eller minirugbrød.


karakterer:
Opskriften er vist 8066 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu