1. Smelt fedtstoffet i en kasserolle og vend risene heri. Tilsæt vand og salt og lad det koge for svag varme ca. 20 min.
2. Bland saucen, men gem lidt dild til pynt.
3.Bland ris og sauce og læg det på et fad.
4. Anret salatblade og laks herpå, pynt med dildkvist.
5. Server med flûtes eller minirugbrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 7846 gange, og udskrevet 129 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider