Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnbagt torsk med græskar creme, ristede kantareller og juliannegrønt

Ovnbagt torsk med græskar creme, ristede kantareller og juliannegrønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.torskefilet
1 græskar (størrelse som en selleriknold. Hekeido græskar anbefales- smager bedst)
1 løg
0.5 dl.hvidvin
3 dl.fond (4 dl. vand og 0.5 bouillonterning eks. fisk, kylling, okse)
1 kvisterosmarin
1 dl.fløde
150 g.kantareller
1 smørklat
2 stk.gulerødder
1 stk.porre
0.5 sellerihoved/knold
 persille
 salt
 peber
 olie
 


Opskrift:

Græskar creme:
Skær kødet fra græskarret i mindre stykker og svits det i en gryde sammen med 1 hakket løg. Tilsæt hvidvin, hønsefond og rosmarin og lad det koge til græskarret er helt udkogt. Saucen blendes og sigtes. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber (Fløden kan undlades)

Torskefilet:
Fileterne anrettes i portionsstykker, krydres med salt og peber. Bages på 180 grader i ca. 8 min.

Ristede kantareller:
Svampene ristes i lidt smør på en pande i ca. 2 min. og krydres med lidt salt.

Juliannegrønt:
Snit gulerod, porre og selleri i tændstikstynde strimler. Damp grønsagerne i en gryde tilsat lidt vand og 1 smørklat (kan udelades) i ca. 1 min. Sigt vandet fra, og smag til med hakket persille, salt og peber.

Server ovnstegte eller alm. kartofler som tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15020 gange,
og udskrevet 358 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu