Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Dampet skærising med lun salat af agurk og skalotteløg vendt i ymer og dildsauce

Dampet skærising med lun salat af agurk og skalotteløg vendt i ymer og dildsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skærising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.skærisingfilet
2 skalotteløg
1 agurk
3 dl.fiskefond (evt. 2/3 terning og 3 dl vand)
1 dl.hvidvin
1 dl.ymer
 hakket dild
 citron usprøjtet
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Skærising:
Fileterne foldes så de har samme tykkelse og krydr med salt og peber. Hæld fiskefond og hvidvin i en gryde og placér fileterne i lagen. Bring gryden i kog, skru ned for blusset og lad fileterne dampe i ca. 2 min.

Salat:
Skræl agurken og riv den på et rivejern. Udvand agurken: Drys salt på agurken og lad den trække i ca. 10-15 min. Vandet fjernes ved at duppe med et stykke køkkenrulle. Skær skalotteløgene i ringe. Svits løgene på en pande tilsat lidt olie i ca. 1 min. Tilsæt agurk og 1/3 dl hvidvin og lad det koge med i ca. 1 min. Kom agurk og løg i en skål. Vend ymer i og smag til med skal af citron, hakket dild, salt og peber.

Dildsauce:
Reducér fonden fra fisken, tilsæt fløde og kog saucen ind til den får en cremet konsistens. Tilsæt sidst hakket dild.

Server retten med ovnbagte kartoffelbåde.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10157 gange,
og udskrevet 173 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu