Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dampet skærising med lun salat af agurk og skalotteløg

Dampet skærising med lun salat af agurk og skalotteløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skærising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.skærisingfilet
2 skalotteløg
1 agurk
3 dl.fiskefond (evt. 2/3 terning og 3 dl vand)
1 dl.hvidvin
1 dl.ymer
 hakket dild
 citron usprøjtet
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Skærising:
Fileterne foldes så de har samme tykkelse og krydr med salt og peber. Hæld fiskefond og hvidvin i en gryde og placér fileterne i lagen. Bring gryden i kog, skru ned for blusset og lad fileterne dampe i ca. 2 min.

Salat:
Skræl agurken og riv den på et rivejern. Udvand agurken: Drys salt på agurken og lad den trække i ca. 10-15 min. Vandet fjernes ved at duppe med et stykke køkkenrulle. Skær skalotteløgene i ringe. Svits løgene på en pande tilsat lidt olie i ca. 1 min. Tilsæt agurk og 1/3 dl hvidvin og lad det koge med i ca. 1 min. Kom agurk og løg i en skål. Vend ymer i og smag til med skal af citron, hakket dild, salt og peber.

Dildsauce:
Reducér fonden fra fisken, tilsæt fløde og kog saucen ind til den får en cremet konsistens. Tilsæt sidst hakket dild.

Server retten med ovnbagte kartoffelbåde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10467 gange,
og udskrevet 183 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu