Bund:
Pisk æggehviderne meget stive.
Sigt flormelisen og vend den forsigtigt i æggehviderne sammen med kokosmelet.
Kom dejen i en velsmurt, raspdrysset springform og bag bunden ved svag varme 160 grader i 50-60 minutter. Læg folie eller bagepapir over, hvis kagen ser ud til at blive for mørk på overfladen.
Lad kagen blive kold og flæk den i to bunde.
Creme:
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den sammen med smørret i gryde.
Rør æggeblommerne sammen med flormelis.
Rør forsigtigt den smeltede chokoladeblanding i æggeblandingen.
Lad cremen blive kold. Cremen har got af at stå nogle timer, før kagen lægges sammen.
Fordel cremen mellem de to bunde og sigt flormelis over den øverste bund inden serveringen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(31 stemmer)
Opskriften er vist 7597 gange, og udskrevet 129 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider