Rungsteds Lyksalighed
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes til meget stift skum, heri røres der med forsigtighed flormelis og hindbærmarmelade, men uden saft ved. Denne masse hældes på et par flade fade som tåler at sættes i ovnen, for at hviderne kan tørres som marengs. Dette skal laves dagen før.
Samme dag som desserten skal spises, røres æggeblommerne ( som har stået tildækket) med sukker og kommes i den kogende mælk, heraf laves en god creme, som tilsættes vaniljeessens samt husblas opløst i lidt vand. Cremen røres jævnlig indtil den er omtrent kold, da hældes den over marengsen og når den er stivnet, dækkes den med flødeskum. Serveres evt. med makroner til. |
|
|
Opskriften er vist 6501 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Britt - 2005-01-01 01:01:01 alletiders lækre og anderledes lagkage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne