Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampet isingfilet med safrankogt pastinak og persillecreme

Dampet isingfilet med safrankogt pastinak og persillecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Ising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.isingfilet
3 dl.hvidvin
1 knsp.safran
1 skalotteløg
3 pastinak
1 fedhvidløg
2 dl.fløde (erstat evt.med mælk eller fløde 13)
1 bundtbredbladet persille
 salt
 peber
5 dl.fond (5 dl vand og 1/2 bouillonterning eks. fisk, kylling, grønsag)
 


Opskrift:

Dampet isingfilet:
Fileterne krydres med salt og peber, rulles så de er ensartede i tykkelse, og placeres i et ildfast fad. Hæld 2 dl fiskefond i bunden af fadet, dæk med stanniol, og damp fisken i ovnen ved 190 grader i 10-12 min.

Safrankogt pastinak:
I en gryde kommes 2 dl hvidvin, safran og et finthakket skalotteløg. Lad det kog i 2 min. og tilsæt pastinakkerne, der er skåret i strimler. Koges møre (al dente) under låg i ca. 5 min. (Safran kan evt. erstattes med gurkemeje)

Persillecreme:
3 dl fiskefond, 1 dl hvidvin og 2 dl fløde koges, til det får en cremet konsistens. Cremen blendes med hvidløg, samt persille, der i forvejen er blanceret i ca. 1 min. (Det er vigtigt, at persillen får et opkog, da saucen ellers kan blive bitter). Forsæt med at blende, til persillebladene er helt væk. Persillecremen varmes op uden af koge og smages til med salt og peber.

Retten smager skønt sammen med enten kartofler eller ris samt en grøn salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12550 gange,
og udskrevet 313 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu