Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Auberginetatar

Auberginetatar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 aubergine
 olivenolie
 rosmarin
 timian
 hvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Halvér auberginen og lav nogle snit i kødet med en kniv. De 2 halvdele smøres med lidt olie og krydres med frisk (el. tørret) timian og rosmarin, hvidløg efter behag, salt og peber. Bages i en varm ovn ved 200 grader C i ca. 15 minutter. Herefter skrabes kødet ud og tataren smages til, og varmes i en gryde lige inden servering.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 13029 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu