Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Auberginetatar

Auberginetatar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 aubergine
 olivenolie
 rosmarin
 timian
 hvidløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Halvér auberginen og lav nogle snit i kødet med en kniv. De 2 halvdele smøres med lidt olie og krydres med frisk (el. tørret) timian og rosmarin, hvidløg efter behag, salt og peber. Bages i en varm ovn ved 200 grader C i ca. 15 minutter. Herefter skrabes kødet ud og tataren smages til, og varmes i en gryde lige inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12330 gange,
og udskrevet 118 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu