Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Paksefad (pasta og hakket oksekød)

Paksefad (pasta og hakket oksekød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kathrina

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.mager hakket oksekød
150 g.pasta skruer
200 g.youghurt (alt efter behag)
1 tsk.citron saft
200 g.rød peber
 Dit ynglingskrydderi
 Salt
 Peber
 Paprika
 
Opskrift:
Kog pastaen. Steg det hakkede oksekød og hæld overskydende fedt fra. Krydres som du ønsker det, evt. med salt, peber og paprika. Bland youghurten med salt, peber, paprika, citron og dit ynglingskrydderi (f.eks. grill krydderi). Den røde peber skæres i små tern, og blandes med kød, pasta og youghurt. Fyld blandingen i et ovnfast fad, og giv det 10-20 min i ovnen ved 175 grader. Spises evt. med masser af kogt broccoli og lidt brød som tilbehør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (11 stemmer)

Opskriften er vist 20293 gange,
og udskrevet 354 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tina  -  2007-06-13 20:17:46
Drys evt. reven ost blandet med parmesan over, og sæt fadet på øverste rille i ovnen

laila  -  0000-00-00 00:00:00
lyder god og anderledes, har endnu ikke prøvet den