Paksefad (pasta og hakket oksekød)

Paksefad (pasta og hakket oksekød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kathrina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.mager hakket oksekød
150 g.pasta skruer
200 g.yoghurt (alt efter behag)
1 tsk.citron saft
200 g.rød peber
 Dit ynglingskrydderi
 Salt
 Peber
 Paprika
 
Opskrift:
Kog pastaen. Steg det hakkede oksekød og hæld overskydende fedt fra. Krydres som du ønsker det, evt. med salt, peber og paprika. Bland yoghurten med salt, peber, paprika, citron og dit ynglingskrydderi (f.eks. grill krydderi). Den røde peber skæres i små tern, og blandes med kød, pasta og yoghurt. Fyld blandingen i et ovnfast fad, og giv det 10-20 min i ovnen ved 175 grader. Spises evt. med masser af kogt broccoli og lidt brød som tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 22105 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-06-13 20:17:46
Drys evt. reven ost blandet med parmesan over, og sæt fadet på øverste rille i ovnen

  -   2005-01-01 01:01:01
lyder god og anderledes, har endnu ikke prøvet den