Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gratineret hvidkålsfad

Gratineret hvidkålsfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gosh

Indsendt :



Ingredienser:
1 mellemstort hvidkålshovede
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
500 g.hakket oksekød el. kalv/flæsk
1 ps.gratineringsost (den du bedst kan lide)
 Kogevand fra hvidkål
 Mælk (minimælk kan gøre det)
 
Opskrift:
Snit hvidkålen - ikke i for små stykker Kog det i letsaltet vand. Gem ca 1/2 l. af væsken. Svits det hakkede kød - husk at krydre med salt og peber. Rens peberfrugterne og skær dem i tern/strimler. Smør et stort ildfast fad og kom halvdelen af hvidkålen i. Fordel det hakkede kød og peberfrugterne over og dæk med resten af hvidkålen. Lav en alm. hvid sovs af det gemte kogevand og mælk. Krydder med salt og peber og hæld det over fadet. Fordel gratineringsosten over og sæt fadet i ovnen. Lad det stå ved ca. 180 grader til osten er smeltet og har fået farve.

Tips:

Server evt. et stykket groft rugbrød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 20119 gange,
og udskrevet 785 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu