Kommentarer
Petra - 2021-01-09 12:53:19 Tak for en god opskrift - mega nem også :) Jeg tog noget af hvedemelet fra og kom solsikkekerner i - og sesamdrys på senere.
Susanne - 2019-08-20 13:51:57 Kan man putte rosiner i bollerne
per - 2017-11-06 15:57:02 Til kKistine.... min første tanke er om du får varmet gæren for meget, altså bruger for varmt vand, det skal være lige omkring de 37 grader C
Kristine - 2017-11-06 10:38:54 Jeg har prøvet flere gange og forskellige opskrifter på langtidshævet boller, men jeg kan simpelthen ikke få dem til at hæve, hvad gør jeg forkert???
- 2017-10-15 10:21:32 Er de frysegnet
Dorthe - 2017-03-26 08:59:55 Det er de lækreste boller. Dog skal der skæres ned på salt, der står en spsk.
Pia - 2016-12-09 18:48:36 Lækkert nemt med boller. Men hvor længe skal et brød bage...
- 2015-10-06 20:59:11 der skal maget mer vand til in der står i opskriften
Torben Blum - 2015-09-30 17:23:54 Lidt for meget salt
Louise - 2015-09-04 09:45:04 Jeg plejer at komme bollerne ind øverst i ovnen, når ovnen er helt opvarmet ved almindelig ovn og ikke varmluft, da bollerne så hæver mere - de første fem minutter har jeg kogende vand i bunden af ovnen, for igen at bollerne hæver mere :)
Ved varmluft omsluttes bollerne hurtigt at varme, hvilket gør skorpen hård, og derfor hæver bollerne ikke lige så godt.
- 2014-10-04 07:15:10 Alt for meget gær, mit køleskab er smurt ind i dej!
Kun lidt gær, på str med en ærte.
Tine - 2012-08-18 19:24:18 Gode nemme boller :-) Jeg brugte fuldkornshvedemel istedet for durummel og bagte bollerne i 20 min i 220 graders forvarmet varmluftovn.
- 2011-12-08 23:32:32 Når dejen skal stå natten over, er 25 gr gær så ikke meget?
Bettina 1965 - 2011-02-11 19:24:00 Denne opskrift er super nem at gå til, og man kan jo selv " bygge " videre på opskriften, med evt, rosiner eller kerner.
Jeg bager dem ved 225 g, i en forvarmet ovn, men det kommer nok an på ovnen :-) En opskrift til et 10 tal, herfra.
plet - 2010-02-05 11:59:19 skal bollerne bages i forvarmet eller kold ovn?
|