Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tabouleh salat med grillede pitabrød

Tabouleh salat med grillede pitabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Libanon

LibanonIndsendt af : S.D.

Indsendt :



Ingredienser:
 Salaten:
2 dl.kogt bulgur
6 mellemstore modne tomater
1 bdt.persille (gerne den bredbladede)
15 sorte oliven (køb dem med sten og tag selv stenene ud)
0.5 dl.olivenolie
2-3 fedhvidløg (afhængig af størrelse og styrke)
0.5 citron saft heraf
 salt
 
 Grillede pitabrød:
6 pitabrød
 
100 g.fetaost (køb den i karton)
 lidtolivenolie
 salt
 
Opskrift:
Salaten: Bulguren koges efter anvisning på pakken, metoden kan variere lidt, men som tommelfingerregel skal der bruges 2 dele ukogt bulgur til 3 dele vand. Koges i ti min. og står derefter med låg og trækker i 10 min. Hak tomaterne groft. Hak persillen groft med en kniv. Bland begge dele i en skål sammen med bulgur. Kom de grofthakkede og udstenede oliven i. Hak hvidløget meget fint og tilsæt den. Hæld olivenolien og citronsaften over. Bland det hele godt og smag til med salt. Lad salaten stå og trække i køleskabet nogle timer inden servering. Grillede pitabrød: Halvér pitabrødene, så de ligner 12 halvmåner. Smulder fetaosten med en gaffel. Drys lidt i hvert halve pitabrød. Spray eller pensl brødene med olivenolie og drys med salt. Kom dem under grillen i 3 - 4 min. Eller kom dem på havegrillen. Spis med bulgursalaten.

Tips:

Godt til grillet kød af enhver art. Godt til steaks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13060 gange,
og udskrevet 207 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-04-14 18:34:15
brug bred bladet persille, ingen oliven