Braiseret fennikel
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær fenniklerne i grove både. Del tomaterne i småstykker. Pil hvidløget og mas det med den flade side af kniven. Skær skalotteløgene i skiver. Brun fenniklerne let på panden i lidt olivenolie. Tilsæt 3 dl vand, bouillon, oliven, tomat, hvidløg, løg, citrusskaller og -saft, samt salt og peber. Lad det simre til fenniklerne er helt møre. Hak urterne og vend dem i lige før serveringen.
Smag til med salt og peber, samt sukker. |
|
Opskriften er vist 22490 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer KDK - 2009-04-25 19:12:21 Det virker som om ingredienser og fremgangsmåde slet ikke passer sammen, måske et mix af 2 forskellige opskrifter? Det vil være fint, hvis det kunne bringes til at passe, da braisseret fennikel jo smager godt. anonym - 2008-09-01 19:59:40 Vi høster i køkkenhaven pt og erstattede løg med egne porre og spinat med bladbede.Havde også et par kogte kartofler fra dagen før som også kom i.NØØj,hvor smagte det altså godt.fin fin ret Per - 2007-04-06 15:59:18 I forklaringen står der oliven, men ikke i ingredienslisten, men jeg brugte 5-6 sorte oliven, hakket groft, urterne som skal vendes i lige før servering, det må være spinaten der menea, smøren kan jeg ikke se hvad skal bruges til ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne