Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Braiseret fennikel

Braiseret fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Braiseret fennikel, billede 4 Braiseret fennikel, billede 1 Braiseret fennikel, billede 2 Braiseret fennikel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 fennikler pænt store
1 dl.soltørrede tomater
1 fedhvidløg
2 skalotteløg
0.5 spsk.revet citronskal
1 spsk.citronsaft
0.5 spsk.revet appelsinskal
1 spsk.appelsinsaft
600 g.friske spinatblade revet i grove stykker
50 g.smør - smeltet
 
Opskrift:
Skær fenniklerne i grove både. Del tomaterne i småstykker. Pil hvidløget og mas det med den flade side af kniven. Skær skalotteløgene i skiver. Brun fenniklerne let på panden i lidt olivenolie. Tilsæt 3 dl vand, bouillon, oliven, tomat, hvidløg, løg, citrusskaller og -saft, samt salt og peber. Lad det simre til fenniklerne er helt møre. Hak urterne og vend dem i lige før serveringen.

Smag til med salt og peber, samt sukker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19293 gange,
og udskrevet 315 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

KDK  -  2009-04-25 19:12:21
Det virker som om ingredienser og fremgangsmåde slet ikke passer sammen, måske et mix af 2 forskellige opskrifter? Det vil være fint, hvis det kunne bringes til at passe, da braisseret fennikel jo smager godt.

  -  2008-09-01 19:59:40
Vi høster i køkkenhaven pt og erstattede løg med egne porre og spinat med bladbede.Havde også et par kogte kartofler fra dagen før som også kom i.NØØj,hvor smagte det altså godt.fin fin ret

Per  -  2007-04-06 15:59:18
I forklaringen står der oliven, men ikke i ingredienslisten, men jeg brugte 5-6 sorte oliven, hakket groft, urterne som skal vendes i lige før servering, det må være spinaten der menea, smøren kan jeg ikke se hvad skal bruges til ?