Braiseret fennikel

Braiseret fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Braiseret fennikel, billede 4 Braiseret fennikel, billede 1 Braiseret fennikel, billede 2 Braiseret fennikel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 fennikler pænt store
1 dl.soltørrede tomater
1 fedhvidløg
2 skalotteløg
0.5 spsk.revet citronskal
1 spsk.citronsaft
0.5 spsk.revet appelsinskal
1 spsk.appelsinsaft
600 g.friske spinatblade revet i grove stykker
50 g.smør - smeltet
 
Opskrift:
Skær fenniklerne i grove både. Del tomaterne i småstykker. Pil hvidløget og mas det med den flade side af kniven. Skær skalotteløgene i skiver. Brun fenniklerne let på panden i lidt olivenolie. Tilsæt 3 dl vand, bouillon, oliven, tomat, hvidløg, løg, citrusskaller og -saft, samt salt og peber. Lad det simre til fenniklerne er helt møre. Hak urterne og vend dem i lige før serveringen.

Smag til med salt og peber, samt sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 22117 gange,
og udskrevet 332 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-25 19:12:21
Det virker som om ingredienser og fremgangsmåde slet ikke passer sammen, måske et mix af 2 forskellige opskrifter? Det vil være fint, hvis det kunne bringes til at passe, da braisseret fennikel jo smager godt.

  -   2008-09-01 19:59:40
Vi høster i køkkenhaven pt og erstattede løg med egne porre og spinat med bladbede.Havde også et par kogte kartofler fra dagen før som også kom i.NØØj,hvor smagte det altså godt.fin fin ret

  -   2007-04-06 15:59:18
I forklaringen står der oliven, men ikke i ingredienslisten, men jeg brugte 5-6 sorte oliven, hakket groft, urterne som skal vendes i lige før servering, det må være spinaten der menea, smøren kan jeg ikke se hvad skal bruges til ?