Det hele blandes godt sammmen.
Laves til små kødboller som steges på panden i margarine.
Stegefedet fra panden hældes op i en gryde, der kommes mel i som til en alm. sovs spædes med vand,må ikke blive alt for lind.
Mængden af krydderier kan varieres efter smag
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(16 stemmer)
Opskriften er vist 21030 gange, og udskrevet 438 gange.
Kommentarer
Henrik - 2012-10-03 15:30:38 hvad spiser man til!!!!!!!
Morten Pedersen - 2011-05-02 02:53:41 Hej Thomas
Du kan sagtens bare lave kødbollerne, og så springe sovsen over hvis du vil bruge dem sammen med noget andet som fx. couscous.
MVH. Morten
- 2011-03-12 17:26:21 det er den bedste rat jeg nogle sende har prøve at lave, det skal i prøve.
Thomas A.W. - 2011-02-22 16:45:17 Hvad med hvordan bare selve bollerne laves?
Jeg er nemlig interesseret interesseret i at lave sådan nogen kødboller til noget couscous
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider