Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tyrkiske Kødboller

Tyrkiske Kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Morten Pedersen

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.oksefars
1 æg
1 stort fint hakket løg
5-6 store fed hvidløg
 salt
 peber
2 tsk.karry
1 tsk.cayennepeber
2 tsk.paprika
 
 Sovs:
2 okseboullion terninger
140 g.tomatpure
5 dl.creme fraiche 18%
1 dl.soya
 paprika
 karry
 cayennepeber
 salt
 hvidløg
 
Opskrift:
Det hele blandes godt sammmen. Laves til små kødboller som steges på panden i margarine. Stegefedet fra panden hældes op i en gryde, der kommes mel i som til en alm. sovs spædes med vand,må ikke blive alt for lind. Mængden af krydderier kan varieres efter smag


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (16 stemmer)

Opskriften er vist 20857 gange,
og udskrevet 431 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Henrik  -  2012-10-03 15:30:38
hvad spiser man til!!!!!!!

Morten Pedersen  -  2011-05-02 02:53:41
Hej Thomas Du kan sagtens bare lave kødbollerne, og så springe sovsen over hvis du vil bruge dem sammen med noget andet som fx. couscous. MVH. Morten

  -  2011-03-12 17:26:21
det er den bedste rat jeg nogle sende har prøve at lave, det skal i prøve.

Thomas A.W.  -  2011-02-22 16:45:17
Hvad med hvordan bare selve bollerne laves? Jeg er nemlig interesseret interesseret i at lave sådan nogen kødboller til noget couscous