Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Citron Marinerede Laks/ Graved Laks/ lakse tatar

Citron Marinerede Laks/ Graved Laks/ lakse tatar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt af : Gudmund

Indsendt :



Ingredienser:
 Køb en så frisk laks som muligt helst hos en fiskehandler.Få dem til at filetere laksen.
 Husk at få benene med hjem der er meget kød på.
 
Opskrift:
Først den citron marinered laks. Til 1 side bruges 3 økologosk citroner riv dem groft. Pres saften ud af dem og bland det med solsikke olie råsukker kør det i en blinder til det bliver kremet og smager syrligt ikke for meget men surt. Kom da det revet citron skald over og lad det stå i køleskab i ca 2 dage. Graved laks bland råsukker salt tørred dild sammen i en skål drys det over laksen og lad den trække i ca 3-4 dage. Sidst tager du og skraber kødet af benene hakker det og blander det med en god sennap og salt severe det med rå løg på et smør rested franskbrød.

Tips:

Du skal lige huske at tage nerve benene ud eller få fiskehandleren til det


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 22523 gange,
og udskrevet 275 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

gerd  -  2008-12-26 12:44:10
det er en god ide først at fryse fisken, især den til tatar og den der er citron marieneret.Den der er graved bliver saltet så det er fint nok, sushi skal jo også fryses inden brug.

ruth.groene  -  0000-00-00 00:00:00
Især den citron marineret laks er god laksa tataren er også ok

morten  -  0000-00-00 00:00:00
Har brugt den flere gange til fester, er meget lækker

ola_cristel  -  0000-00-00 00:00:00
Den ar väldig delicat rat