Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hakkebøffer

Hakkebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.strudsefars
30 g.smør
1 pakkebacon i skiver
 salt
 peber
2-3 dl.bouillon
 
 


Opskrift:

Del kødet i 8 lige store portioner.
Hak bøfferne let på kryds og tværs med en kniv. Drys med salt og peber.
Læg baconstrimlen rundt om bøffen (foldet en gang på den smalle led).
Brun fedtstoffet på panden. Læg bøfferne på, og brun dem ved kraftig varme 2 min. på hver side - dæmp varmen og steg bøffen 5-6 min..
Lav sovs af fedtstoffet i panden, tilsæt bouillon og lad det koge op.
Jævnes med maizena- majsmel opløst i vand.

Tilbehør:
Sløjfenudler og frisk salat fra årstiden. - eller: Kartofler m/ kogte grøntsager eks. broccoli og gulerødder og bearnaisesauce.
Champignons svitses i tør pande er lidt ekstra godt til ganen







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 24253 gange,
og udskrevet 163 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lise  -  0000-00-00 00:00:00
8 bøffer ud af 500gr. fars , de må da værre MEGET små


Rubio  -  0000-00-00 00:00:00
Det var da en nem måde for at lave bøffer