Rytterkage

Rytterkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Rytterkage, billede 4 Rytterkage, billede 1 Rytterkage, billede 2 Rytterkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.smør
500 g.sukker
4 æg
180 g.hvedemel
50 g.kakao
2 tsk.vanillesukker
1 nipsalt
 
180 g.sukker
150 g.sirup
1.5 dl.fløde
75 g.smør
200 g.kokos
 
Opskrift:
Pisk smør og sukker luftigt. Pisk æg i et af gangen.
Bland mel, kakao, vaniljesukker og salt sammen og rør det i.

kom bagepapir i bradepanden 23x33 cm. og smør ud kagedejen, lad kagen bage i 20-25 min ved 200 grader C. Alm. ovn på midterste rille.


mens kagen bager blander man 2 dl. sukker 1 dl. sirup 1.5 dl fløde og 75 g smør lad det lad det blive varmt i gryden til det bliver lidt tykt tag gryden fra varmen og rør i 200 g kokos.

Fordel forsigtigt fyldet over kagen, ikke en stor klump på midten som bagefter skal smøres ud for det kan kagen ikke bære.
Bages yderligere 10 minutter til toppen er gylden.

Tips:

Bunden er en brownie og den skal gerne være lidt klæg når den er bagt, og så have lov til at sætte sig.


karakterer:
Opskriften er vist 18867 gange,
og udskrevet 346 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu