Tomat kødsovs med smelteost

Tomat kødsovs med smelteost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Niller

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
6-700 g.hakket oksekød
2-3 fedhvidløg hakket/presset
1 ds.tomatkoncentrat
1 ds.hakkede tomater
1 stor peberfrugt i strimler
1 løg i skiver/hakket
2 gulerødder i skiver
2 hele tomater skåret i kvarte
0.5 bægerPhilidelphia smøreost Naturel
1 laurbærblad
0.5 tsk.tørret chili
1-2 tsk.salt
1 tsk.peber
0.5 cremefine fløde til madlavning
1.5 dl.vand
2 Bouillonterning
1 tsk.sukker
 
Opskrift:
Brun kødet grundigt. Tilsæt hvidløg, salt & peber, chili og tomatkoncentrat. Brænd krydderierne af for fuld varme i et par minutter under omrøring. Tilsæt hakkede tomater, alle grøntsager og laurbærbladet, vand, fløde, bouillonterninger og sukker. Lad det småkoge i 1 time. Tilsat smøreosten, evt. kun ½ først og smag lidt på det. Tilsæt resten af osten efter smag og behag. Kog op, og lad det stå og hvile i en en time eller 2 så al kraften trækkes ud af krydderierne. Server med frisk pasta og reven parmesanost på toppen.

Tips:

Tilsæt evt. en spsk. HP sauce, eller 1/4 glas Salsa dip (medium)?


karakterer:
Opskriften er vist 9334 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tina Andersen  -  2017-05-08 16:35:47
simpelthen yndlings kødsaucen har så bare skiftet osten ud med pikantost mums siger jeg bare :D