| |
|
Karrysuppe (diabetes)
Karrysuppe (diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | tsk. | olie eller margarine4 tsk. olie eller margarine | 2 | spsk. | Karry2 spsk. Karry | 3 | | løg i tern ( 300 g)3 løg i tern ( 300 g) | 4 | | porre i tynde skiver (ca. 400 g)4 porre i tynde skiver (ca. 400 g) | 4 | dl. | ris (150 g)4 dl. ris (150 g) | 3 | l. | hønsebouillon (vand + terning)3 l. hønsebouillon (vand + terning) | 6–8 | stilke | bladselleri i tynde skiver (300g)6–8 stilke bladselleri i tynde skiver (300g) | 4 | spsk. | Majsstivelse4 spsk. Majsstivelse | | | salt salt | | | peber peber | | | | | | Løgene kan erstates af en ekstra porre Løgene kan erstates af en ekstra porre | | | |
| |
Karry svitses let i fedtstoffet.
Porre og løg svitses med nogle minutter.
Risene tilsættes og suppen småkoger i 15 – 20 min.
Bladsellerien koger med de sidste 5 min.
Jævnes og smages til.
Serveres med groft brød.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 38958 gange, og udskrevet 1052 gange.
| |
|
|
Kommentarer
kokken - 2012-12-17 21:22:31 Nej, hønsebullionen skal drikkes mens man spiser majsstivelsen
The man - 2012-10-06 12:50:54 Skal hønse bouillon ikke tilsættes? Eller skal det spises ved siden af?
Grethe - 0000-00-00 00:00:00 m.... den er super god... kom evt. nogle kyllinge stykker i:)
|
|