Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karrysuppe (diabetes)

Karrysuppe (diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 tsk.olie eller margarine
2 spsk.Karry
3 løg i tern ( 300 g)
4 porre i tynde skiver (ca. 400 g)
4 dl.ris (150 g)
3 l.hønsebouillon (vand + terning)
6–8 stilkebladselleri i tynde skiver (300g)
4 spsk.Majsstivelse
 salt
 peber
 
 Løgene kan erstates af en ekstra porre
 
Opskrift:
Karry svitses let i fedtstoffet. Porre og løg svitses med nogle minutter. Risene tilsættes og suppen småkoger i 15 – 20 min.

Bladsellerien koger med de sidste 5 min. Jævnes og smages til.

Serveres med groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 38709 gange,
og udskrevet 1045 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kokken  -  2012-12-17 21:22:31
Nej, hønsebullionen skal drikkes mens man spiser majsstivelsen

The man  -  2012-10-06 12:50:54
Skal hønse bouillon ikke tilsættes? Eller skal det spises ved siden af?

Grethe  -  0000-00-00 00:00:00
m.... den er super god... kom evt. nogle kyllinge stykker i:)