Put tunen i en skål og findel det med en gaffel.
Hæld creme fraichen i og pisk det rundt.
Stil husblasen i blød i kold vand i 5min.
Put det revet løg i tunen
Hæld vandet fra husblasen og smelt det i en gryde. Det må ikke koge.
Hæld den smeltet husblas i tunen i en tynd stråle og pisk med håndmixeren.
Vend yoghurt i.
Smag til med citron og salt
Hæld det over i serverings forme og stil det på køl i 1-2 timer.
Pynt med rejer, salat og dild.
Opskriften er vist 16395 gange, og udskrevet 298 gange.
Kommentarer
Lisa - 2007-11-29 21:57:44 super lækker og nem. Tar altid kegler hos mine gæster. skal dog stå på køl en 1/2 døgn for at blive stiv. jeg plejer at blende tunen. Så blir den mere til mousse.
Bolette - 0000-00-00 00:00:00 Ikke helt stiv nok, men smager rigtig godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider