Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunmousse 07

Tunmousse 07, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Feodora

Indsendt :



Ingredienser:
4 ds.tun i olie
6 blade husblas
250 g.creme fraiche
300 g.yoghurt naturel
1 løg
 citronsaft
 salt
 
Opskrift:
Put tunen i en skål og findel det med en gaffel. Hæld creme fraichen i og pisk det rundt.

Stil husblasen i blød i kold vand i 5min. Put det revet løg i tunen Hæld vandet fra husblasen og smelt det i en gryde. Det må ikke koge. Hæld den smeltet husblas i tunen i en tynd stråle og pisk med håndmixeren.

Vend yoghurt i. Smag til med citron og salt

Hæld det over i serverings forme og stil det på køl i 1-2 timer. Pynt med rejer, salat og dild.

Tips:

servers med flutes og dressing til.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16395 gange,
og udskrevet 298 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lisa  -  2007-11-29 21:57:44
super lækker og nem. Tar altid kegler hos mine gæster. skal dog stå på køl en 1/2 døgn for at blive stiv. jeg plejer at blende tunen. Så blir den mere til mousse.

Bolette  -  0000-00-00 00:00:00
Ikke helt stiv nok, men smager rigtig godt