Tunmousse 07

Tunmousse 07, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Feodora

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 ds.tun i olie
6 Husblas, blade
250 g.cremefraiche
300 g.yoghurt naturel
1 løg
 citronsaft
 salt
 
Opskrift:
Put tunen i en skål og findel det med en gaffel. Hæld creme fraichen i og pisk det rundt.

Stil husblasen i blød i kold vand i 5min. Put det revet løg i tunen Hæld vandet fra husblasen og smelt det i en gryde. Det må ikke koge. Hæld den smeltet husblas i tunen i en tynd stråle og pisk med håndmixeren.

Vend yoghurt i. Smag til med citron og salt

Hæld det over i serverings forme og stil det på køl i 1-2 timer. Pynt med rejer, salat og dild.

Tips:

servers med flutes og dressing til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Opskriften er vist 17038 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-29 21:57:44
super lækker og nem. Tar altid kegler hos mine gæster. skal dog stå på køl en 1/2 døgn for at blive stiv. jeg plejer at blende tunen. Så blir den mere til mousse.

  -   2005-01-01 01:01:01
Ikke helt stiv nok, men smager rigtig godt