Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tuntournedos med bagekartofler

Tuntournedos med bagekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.tunsteak
4 skiverbacon
 olie
 salt
 peber
4 bagekartofler
 yoghurt naturel
 dild
 


Opskrift:

Rengør kartoflerne og skær et kryds i dem. Bages i ovnen ved 200° i ca. 1 time. Rør en dressing af yoghurt naturel tilsat finthakket dild, salt og peber.

Rul en skive bacon omkring hver tunsteak (sværdfisk, laks eller sildehaj kan også bruges) og fastgør med snor eller kødnål. Steg i olie på panden, ca. 5 min. på hver side og drys med salt og peber.

Servér fisken med bagte kartofler, dilddressing samt en grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19245 gange,
og udskrevet 258 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu