Pizza med oksekød og pepperoni

Pizza med oksekød og pepperoni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dejen:
50 g.gær
2.5 dl.vand
1 tsk.salt
70 g.oliemargarine
7.5 dl.hvedemel
 
 Fyld:
500 g.oksekød
1 lille dåse majs
1 tsk.salt
1 bakkepepperroni
2-3 tomater
 revet ost
 oregano
 salt
 
Opskrift:
Ælt dejen grundigt og lad den hæve en halv time under et viskestykke. Mens dejen hæver, tænd ovnen på 225 grader, brun oksekødet og kog det sammen med majsene og saltet + en halv dl mælk.

Rul dejen ud til en firkant/cirkel og læg det på en bageplade (få dejen til at fylde hele pladen). Fordel oksekødet over det hele på dejen og fordel så pepperroni også ud over hele dejen. Skær tomaterne i så tynde skiver som muligt og put dem på (der behøver ikke komme så mange skiver på. det smager bare godt med tomater). Drys så revet ost på + salt og oregano - spar på saltet, men ikke oreganoen :) (kom dog heller ikke for meget oregano på, da det kan spolere hele pizzaen, synes jeg).

Sæt pizzaen i ovnen og lad den få 15 min. Når den har fået 15 min, så sæt ovnen på varmluft og giv pizzaen 4 min.

Tips:

Husk at dræne kødfyldet inden det kommes på pizzaen. Ellers kommer bagetiden til at tage længere tid. Bare sørg for at kødfyldet ikke er alt for saftigt.

Pizzaen er god til aftensmad sammen med en skål salat.





karakterer:
Opskriften er vist 20646 gange,
og udskrevet 545 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu