Optø butterdejsplader, rul ud til dobbelt længde, skær hver plade i 3 dele, pensl med æg og bag dem i ovn ca 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.
Skær låget af butterdejsæsken. På bunden og lidt ud over kanten (dekorativt) lægges fint snittet salat.
Afdryppet, smuldret tunfisk lægges ovenpå.
Dernæst lagvis finthakket løg, finthakket blegselleri, hakket hårdkogt æg, en klat mayonnaise rørt med lidt karry, salt og peber.
Slut af med et drys karse og en citronskive.
Butterdejslåget lænes op ad retten.
Tips:
I stedet for at skære låget af æskerne kan du bruge en ekstra butterdejsplade som du skærer i 1 cm. brede strimler og lægger rund på de skårne butterdejsplader.
Når de er bagt trykkes midten lidt ned og fyldet lægges på.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(13 stemmer)
Opskriften er vist 41038 gange, og udskrevet 1248 gange.
Kommentarer
- 2009-01-24 17:52:57 En lækker forret, men man kan med fordel undlade mayonaisen og bruge cremefraiche istedet
Dorthe01 - 2008-02-05 12:40:09 En pragtfuld forret, men prøv at blande mayonaise + lidt cremfraich, med karry salt og peber - samt hakket løg derefter tun i og rør rundt
pynt ellers som i opskrift med hakket æg ovenpå m.m.
Dorthe - 2007-05-05 20:11:18 en let forret der smager skønt og er lidt anderledes
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider