Hornfisk gratineret med ost og pesto
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fileterne deles i mindre stykker og krydres med salt og peber.
Brødet smuldres og røres med olie, citronsaft og den blå skimmelost. Heri blandes også pestoen. Fileterne lægges i et ildfast fad og blandingen smøres over. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter. serveres med pasta og tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 17413 gange,
og udskrevet 408 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne