Hornfisk gratineret med ost og pesto

Hornfisk gratineret med ost og pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Hornfisk gratineret med ost og pesto, billede 4 Hornfisk gratineret med ost og pesto, billede 1 Hornfisk gratineret med ost og pesto, billede 2 Hornfisk gratineret med ost og pesto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.hornfiskefilet
6 spsk.olie
6 spsk.pesto
1 citron
6 skiverhvidt brød
100 g.blå skimmelost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fileterne deles i mindre stykker og krydres med salt og peber.

Brødet smuldres og røres med olie, citronsaft og den blå skimmelost. Heri blandes også pestoen.

Fileterne lægges i et ildfast fad og blandingen smøres over. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter.

serveres med pasta og tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 17413 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu