Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rejeroulade I

Rejeroulade I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : marie vorre

Indsendt :



Ingredienser:
 Bund:
1 x hakket spinat
4 x æg
1.5 dl.fløde
 salt
 peber
 
 Fyld:
1 ps.rejer
2 pk.flødeost naturel
1 rød pebber skåret i små tern
1 bdt.purløg
 Et par stænk tabasko
 
Opskrift:
Bund:
Æg deles og blommer, fløde,spinat, salt og pebber piskes sammen. Til sidst vendes de stift piskede hvider i. Spredes ud på en bageplade og bages midt i ovnen i 12 minutter på 200 grader. Afkøles helt inden fyld bliver smurt på.

Fyld:
Flødeost, hakket pebber, hakket purløg og tabasko blandes sammen og smøres ud på den afkølede bund. Rejerne fordeles ovenpå og derefter rulles rouladen.

Tips:

Rouldaden kan med fordel pakkes ind i folie og hvile natten over i køleskabet.

Rouladen serveres fint skiveskåret med en god creme fraiche dressing og friskbagt brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 29718 gange,
og udskrevet 1046 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

hsk  -  2010-03-05 11:26:39
kan den fryses

  -  2008-10-27 11:22:47
Hvor meget spinat??er det frossen spinat?? Flødeost : hvor mange % hvor mange gram ? Rejer - hvor mange gram ? Jeg syns rouladen bliver temmelig "fugtig" , men smager rigtig godt.