Vanillemousse - Vanille mousse

Vanillemousse - Vanille mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 dl.mælk
1 Vaniljestang
5 Husblas, blade
6 Æggehvider, pasteuriseret
1.5 dl.sukker
3 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Udblød husblas i koldt vand.

Varm mælken op med den flækkede vanillestang. Skrab vanillekornene af stangen og kom det i mælken.

Pisk æg og sukker og kom mælken i. Varm det hele op under omrøring, til det tykner. Det skal ikke koge.

Kom husblas i den varme creme og rør til det er opløst.

Afkøl cremen. Pisk fløden stiv og vend den i cremen og hæld det over chokolademoussen.

Lad cremen stivne i mindst 2 timer i køleskab. Den kan fint stå til næste dag.


karakterer:
Opskriften er vist 32201 gange,
og udskrevet 397 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Laura  -  2016-09-18 08:14:45
Synes godt det kunne stå lige bedre forklaret. Den var helt flydende efter de to timer, lød der så stå længere tid. Det var blevet til buding...

  -  2015-11-10 14:28:02
Skal den stå i 2 timer

  -  2015-10-31 12:00:01
Skal den stå i 2 timer

Charlotte  -  2012-10-05 10:18:28
Er der nogen, der har prøvet med hvider i stedet for blommer?

  -  2011-11-15 21:28:20
hvor mange cupcakes kan det bruges til ?

Lisbeth  -  2010-04-14 19:06:48
Undrer mig også over hviderne - skal det ikke være blommer?

Jesper  -  2010-01-23 10:41:23
Er denne opskrift rigtig? skal det være æggehvider?