Vanillemousse - Vanille mousse
Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblas i koldt vand.
Varm mælken op med den flækkede vanillestang. Skrab vanillekornene af stangen og kom det i mælken. Pisk æg og sukker og kom mælken i. Varm det hele op under omrøring, til det tykner. Det skal ikke koge. Kom husblas i den varme creme og rør til det er opløst. Afkøl cremen. Pisk fløden stiv og vend den i cremen og hæld det over chokolademoussen. Lad cremen stivne i mindst 2 timer i køleskab. Den kan fint stå til næste dag. |
|
Opskriften er vist 34164 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Laura - 2016-09-18 08:14:45 Synes godt det kunne stå lige bedre forklaret. Den var helt flydende efter de to timer, lød der så stå længere tid. Det var blevet til buding... anonym - 2015-11-10 14:28:02 Skal den stå i 2 timer anonym - 2015-10-31 12:00:01 Skal den stå i 2 timer Charlotte - 2012-10-05 10:18:28 Er der nogen, der har prøvet med hvider i stedet for blommer? anonym - 2011-11-15 21:28:20 hvor mange cupcakes kan det bruges til ? Lisbeth - 2010-04-14 19:06:48 Undrer mig også over hviderne - skal det ikke være blommer? Jesper - 2010-01-23 10:41:23 Er denne opskrift rigtig? skal det være æggehvider? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne