Hæld væden fra tomaterne og skær dem i mindre stykker. Skær porren i tynde ringe (kan erstattes af forårsløg). Bland tomater, porreringe, kapers og creme fraiche. Det skal helst være 38 % creme fraiche, da det ikke skiller. Smag til med salt og peber.
Placér fileterne på hver deres stykke stanniol, som forinden er smurt med olie. Drys lidt salt og cayennepeber over fisken. Fordel creme fraiche-blandingen ovenpå og luk pakkerne.
Sættes i ovnen ved 200° i ca. 20 min.
Servér med bagte kartofler, en citronbåd og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 24070 gange, og udskrevet 773 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider