Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Laksefarseret isingfilet med purløgssauce

Laksefarseret isingfilet med purløgssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Ising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.isingfiletter
200 g.laks
2 dl.fiskefond (evt. 2 dl vand og 1/3 bouillonterning)
2 dl.hvidvin
1 dl.fløde
1 bdt.purløg
 salt
 peber
500 g.spinat frisk
1 skalotteløg
2 tomater
 
Opskrift:
Laksefarseret isingfilet:
Krydr isingfileterne med salt og peber. Skær laksen i tynde skiver og læg et lag ovenpå fileterne og rul den sammen. Læg rullerne i et fad og tilsæt fond og hvidvin. Overdæk med folie og damp dem i en varm ovn ved 180 grader C i 10-12 min.

Purløgssauce:
Hæld væden fra fisken op i en gryde og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde og lad det kog op igen. Jævn evt. med maizena. Smag til med salt og peber, og tilsæt til sidst masser af hakket purløg.

Spinat/tomat sauté:
Kernerne fra tomaterne fjernes og kødet skæres i strimler. Løget hakkes meget fint. Smelt smørret i en gryde, tilsæt løg, tomat og spinat og sauter det hele i ca. 1 min. indtil spinaten falder sammen. Krydr med salt og peber.

Server retten med ovnstegte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8167 gange,
og udskrevet 163 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu