Laks teriyaki

Laks teriyaki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.laksefilet
150 g.peberfrugt
150 g.rødløg
150 g.gulerødder
150 g.squash
 
 teriyakisauce:
1 dl.bouillon
2 forårsløg
1 knsp.frisk chili
5 cl.risvineddike
2 spsk.soja
1 spsk.stødt ingefær
1 tsk.sukker
 olie
 
Opskrift:
teriyakisauce:
Bland bouillonen med forårsløg, chili, eddike (æblecidereddike kan også bruges), soja, ingefær og sukker.

Steg laksefileterne i wok eller på pandesammen med halvdelen af bouillonblandingen. Tag fisken op og hold den varm. Kom resten af blandingen i wokken/på panden sammen med de strimlede grønsager (andre grønsager kan også bruges) og svits 5-10 min.

Servér laksefileterne og grønsagerne med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 15157 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu