Popcornschoklolade

Popcornschoklolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.usaltede upoppede majscorn
2 spsk.olie
300 g.overtrækschokolade
200-300 g.sukker
 
Opskrift:
Varm olien op og pop majskornene efter fremgangsmåden på pakken. Tilsæt IKKE salt.

Smelt sukkeret til karamel og vend popcornene i lidt ad gangen. Smelt gerne sukkeret ad flere omgange, da det er nemmere at håndtere.

Hæld de karamelliserede popcorn ud på en bageplade. Pas på, det er meget varmt.

Når alt er karamelliseret, smeltes chokoladen, og popcornene brækkes ud i mindre stykker, og overtrækkes med chokoladen.

Vær omhyggelig med at alt synligt popcorn er helt dækket ellers bliver det blødt. opbevares mørkt og køligt.

Tips:

Det er mest ideelt at bruge en chokoladesmelter, da den har den rette temperatur hele tiden. Brug gerne et par rene arbejdshansker, da det er meget varmt, for det er bedst at trykke de karamelliserede popcorn let sammen med hænderne.





karakterer:
Opskriften er vist 6265 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu