Flydende æbleskiver

Flydende æbleskiver, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anders E.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
1.25 dl.hvidtøl
1.25 dl.mælk
50 g.smeltet smør
4 æg
 Søde Æbler fx Inger Marie eller Filippa
 
 Palmin eller ren svinefedt
 
Opskrift:
Dej:
Mel blandes med øl, mælk og den smeltede smør. Æggene deles, blommerne kommes i dejen, mens hviderne piskes stive og vendes i dejen til slut.

Æblerne skrælles, udhules og skæres i runde skiver, der koges ganske kort i lidt sukkervand. de tages op efter 0,5-1 minut og køler af og tørrer let. Skiverne dyppes derefter i dejen og koges i svinefedt eller palmin til de er lysebrune.

Tips:

Serveres fx til kaffe.





karakterer:
Opskriften er vist 16149 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
der skal vist stå 1,25 dl

  -   2005-01-01 01:01:01
Når der nu under Hvidtøl og Mælk står 25 dl, så menes der vel 2.5 dl af hver eller hvad, syndes det andet lyder lidt vildt.