Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flydende æbleskiver

Flydende æbleskiver, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anders E.

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.hvedemel
1.25 dl.hvidtøl
1.25 dl.mælk
50 g.smeltet smør
4 æg
 Søde Æbler fx Inger Marie eller Filippa
 
 Palmin eller ren svinefedt
 
Opskrift:
Dej:
Mel blandes med øl, mælk og den smeltede smør. Æggene deles, blommerne kommes i dejen, mens hviderne piskes stive og vendes i dejen til slut.

Æblerne skrælles, udhules og skæres i runde skiver, der koges ganske kort i lidt sukkervand. de tages op efter 0,5-1 minut og køler af og tørrer let. Skiverne dyppes derefter i dejen og koges i svinefedt eller palmin til de er lysebrune.

Tips:

Serveres fx til kaffe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14205 gange,
og udskrevet 190 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  0000-00-00 00:00:00
der skal vist stå 1,25 dl

Akita  -  0000-00-00 00:00:00
Når der nu under Hvidtøl og Mælk står 25 dl, så menes der vel 2.5 dl af hver eller hvad, syndes det andet lyder lidt vildt.