Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skindstegt rødfisk med ratatouille

Skindstegt rødfisk med ratatouille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
600 g.rødfiskefilet
 salt
 peber
 olie/smør
4 tomater
1 løg
1 fennikel
0.5 squash
2 peberfrugter
2 fedhvidløg
1 dåseflåede tomater
 fløde
 frisk basilikum
50 g.smør
 


Opskrift:

Rødfiskefileterne skylles og duppes tørre, og de krydres med salt.Lad fisken stege i en blanding af olie og smør på skindsiden i ca. 4 min. - kødsiden skal blive mat. I det første minut af stegetiden er det en fordel at presse fisken lidt ned på panden med en spatel el.lign., for ellers kan den let "krølle" lidt. Så tager du panden af varmen, vender fisken og lader den ligge i ca. 2 min.

Tomaterne skoldes, og skindet trækkes af. Løg, fennikel, squash, peberfrugt (gerne i forskellige farver)og tomatkød skæres i grove tern, og grønsagerne ristes i lidt olie sammen med hakket hvidløg. Tilsæt de flåede, hakkede tomater, smør, frisk basilikum, evt. lidt fløde og smag til med salt og peber.

Server rødfisken med pasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20081 gange,
og udskrevet 539 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu